image
Home

Kritisch maar met vertrouwen naar 2012

Het jaar 2011 is een bewogen jaar geweest. Het jaar van de eurocrisis, (natuur-)rampen, volksopstanden, aanslagen, stijgende werkloosheid, dalende pensioenfondsen en nog meer onderwerpen waar we niet vrolijk gestemd van worden.


Afgaand op de geluiden in de media, maar ook de woorden van onder andere onze ministers en topeconomen gaan we in 2012 economisch zware tijden tegemoet. Geen positief vooruitzicht dus.


Toch moeten we met het volste vertrouwen het jaar 2012 in gaan en met zijn allen werken aan het herstel van onze economie. Daar waar markten krimpen ontstaan ook nieuwe behoeftes en liggen kansen voor het grijpen. Tijd dus voor de ondernemer om te schakelen en hierop in te spelen.


Ook is het de tijd voor de ondernemer om vooral kritisch te zijn. Om winst te creëren zal wellicht meer geschaafd moeten worden in kosten en uitgaven. Zo zal er besloten moeten worden afscheid te nemen van collega’s maar juist ook behoefte zijn aan de professionaliteit van ervaren medewerkers.


Als uw financieel adviseur staan ook wij u graag weer terzijde in 2012. Wij helpen u graag bij het uitspitten van uw verzekeringsportefeuille om ook hier in de kosten te snijden. Heeft u behoefte aan een nieuwe investering, dan helpen wij u bij het verzorgen van de juiste leasing met scherpe tarieven.


Zoals u in sterke tijden op aan kunt van onze dienstverlening staan wij ook juist in zwaardere tijden voor u klaar.


Het team van Nellestijn wenst u een prettige jaarwisseling en vooral gezond 2012!


Bron: Nellestijn Makelaar in Assurantien, dec 2011
Auteur: R.F.L. Kreuzen 
Meer info: www.nellestijn.nl 

 

« Terug